Wil je een boot huren dan kunnen we onze partners van harte aanbevelen.

Loosdrechtse plassen

Bootverhuur Manten is gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Huur hier een Valk voor een hele of een halve dag. Van april tm oktober kun je terecht. Naast Valkjes kun je hier kano’s, roeiboten en sloepjes huren. Allemaal goed onderhouden en netjes schoon.

Voor meer informatie: bel Tel: 035-5824551 of bezoek de website https://www.bootverhuur-loosdrecht.nl/

Kagerplassen

Zeer mooi gelegen op het idyllische Kaag eiland ligt botenverhuur Dieperzicht. Volgens ons de beste bootverhuurder van De Kaag en omstreken!

Je kunt hier terecht voor een uitstekend onderhouden Polyvalk, een sloep of een motorboot. Geopend vanaf 1 april tot ver in oktober.

Voor meer informatie: bel 0252-544244 / 06-26058816 of bezoek de website http://www.bootverhuur-dieperzicht.nl/

Zeilschool voor volwassenen Kaag

Vinkeveense plassen

Bij de gezellige jachthaven van Winkeloord kun je prima terecht voor het huren van Polyvalken. De ca. 15 boten zijn mét of zonder buitenboordmotor te huur. Bij Winkeloord kun je daarnaast ook een sloep huren, een kano of een sup. Voor meer informatie: bel 0294-281426 of bezoek de website https://winkeloord.nl/

Maar er is nog meer: Je kunt op deze locatie ook in zeer een bijzonder sfeer overnachten bij “Zwier”. Helemaal gericht op pure ontspanning en genot. Je hebt de keuze uit een heel speciale tent, compleet met boxspring bed, koelkast etc. , Een eilandhut (lekker afgelegen privé) of de Pakschuyt (een oud super-de-luxe verbouwd schip. Alle info op https://zwier.nl/voor-mezelf/doen/

Zeilschool voor volwassenen Vinkeveen

IJsselmeer, Lemmer

Mayon Zeiljachtverhuur is gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer. Een perfecte startplek. Ga van hieruit het grotere water van het IJsselmeer op of blijf op het beschutte binnenwater en verken de prachtige Friese meren en de gezellige dorpjes. Vanuit de jachthaven bent u al binnen 10 minuten op de Friese binnenmeren of bij de sluis naar het IJsselmeer.

Mayon is een no-nonsense bootverhuurder die met all-in prijzen werkt, dus geen verrassingen zoals boekingskosten of schoonmaakkosten. De schepen zijn zeer goed onderhouden.

Voor meer informatie of direct reserveren: bel 06-40 888 369 of bezoek de website van Mayon

Menu